Som jag sa i ett tidigare inlägg skulle jag bjuda på ett recept på en kanongod ädelost sås.
Man tar:
2 dl crème fraiche
2 dl lätt crème fraiche
1 hönsbuljong
1 pressad vitlöksklyfta
1 Kvibille gräddädelsot 140 g.
Värm allt i en kastrull och vispa tills osten är helt smält. Servera såsen tillsammans med stekt kyckling och pasta eller ugnspotatis.
Sist men inte minst....Njuuut!
See You♥
24 kommentarer:
Den var så god den där såsen!
Men?... men? När ska honungsbuljongen i? ;)
Kram
Haha!
Carina tog min kommentar! ;)
Men den var supergod!
Kram
Låter gott, ska nog testa det till helgen.
Kram
Lät himla gott, alltså. Men jag undrar också över honungsbuljongen?
:-D
den måste man prova,tack för tipset ,,
Den låter väldigt god :-) Kommer nog att testas redan på lördag!
Men menade du inte honungsbuljong ;-)
Ha, ha, vilket tjatande :-)
Kram
Mums mums, den lät himla smarrig! Trots att den inte innehöll nån honungsbuljong... ;)
God morgon!
MUMS så gott!
Det ska jag ha till helgen!!
Tack & kraaam
låter gott :)
det påminner mig om när jag hörde ett reportage från en marknad, reportern frågade en karl om han inhandlat något på marknaden och karlen svarar: ja, Kvillebille-ost
du förstår nog att vi skrattade så att vi kiknade
kramar
Låter smarrigt!
Enkelt att göra och verkar smaka gott :) Tack!
Kram
Jag undrar mest varför det ska vara 2 dl lätt cremefraich & 2 dl cremefraich? Smakar samma & uppför sig samma i grytan... Men du tänker kanske på oss så att vi inte blir för tjocka ;-)
Ädelostsås är supergott :-)
Ha en fin dag!
kram
Mummsigt <3
/Kram
Den ska jag prova! kram
Låter smarrigt det där. Ska nog testas framöver :)
Kramen♥
MEN det låter inte så omöjligt att göra!?!?
Ska nog skriva av receptet och chocka nån nån gång.
Men var hade du honungsbuljongen?
MUMS!!! :-P
sv:
Ja, så är det. Det är det som kallas livet.
Ja, det var ju det där med honungsbuljongen... Var är den :-)??
Kram!
Gott! Vi ska äta ädelost i kväll, fast då till pepparkakorna & glöggen! Kram!
Tack för det, låter riktigt mumsigt.
Trevlig kväll.
Kram Pia
Ser gott ut det där! Tackar för receptet, kram Suss
harkel...jo jag undrar
VARFÖR har bara vissa på smakat din sås? orättvist väl :) men den var säkert godare än godast...ska testa vid tillfälle.
Kramiz
Min man älskar allt med ädelost, så det måste ju bli den såsen måste ju bli en höjdare på söndag när det är farsdag! Tack för det receptet!
Kram M.E
Lät himla gott det, tack för receptet,:)
Skicka en kommentar