Som jag sa i ett tidigare inlägg skulle jag bjuda på ett recept på en kanongod ädelost sås.
Man tar:
2 dl crème fraiche
2 dl lätt crème fraiche
1 hönsbuljong
1 pressad vitlöksklyfta
1 Kvibille gräddädelsot 140 g.
Värm allt i en kastrull och vispa tills osten är helt smält. Servera såsen tillsammans med stekt kyckling och pasta eller ugnspotatis.
Sist men inte minst....Njuuut!
See You♥
Den var så god den där såsen!
SvaraRaderaMen?... men? När ska honungsbuljongen i? ;)
Kram
Haha!
SvaraRaderaCarina tog min kommentar! ;)
Men den var supergod!
Kram
Låter gott, ska nog testa det till helgen.
SvaraRaderaKram
Lät himla gott, alltså. Men jag undrar också över honungsbuljongen?
SvaraRadera:-D
den måste man prova,tack för tipset ,,
SvaraRaderaDen låter väldigt god :-) Kommer nog att testas redan på lördag!
SvaraRaderaMen menade du inte honungsbuljong ;-)
Ha, ha, vilket tjatande :-)
Kram
Mums mums, den lät himla smarrig! Trots att den inte innehöll nån honungsbuljong... ;)
SvaraRaderaGod morgon!
MUMS så gott!
SvaraRaderaDet ska jag ha till helgen!!
Tack & kraaam
låter gott :)
SvaraRaderadet påminner mig om när jag hörde ett reportage från en marknad, reportern frågade en karl om han inhandlat något på marknaden och karlen svarar: ja, Kvillebille-ost
du förstår nog att vi skrattade så att vi kiknade
kramar
Låter smarrigt!
SvaraRaderaEnkelt att göra och verkar smaka gott :) Tack!
SvaraRaderaKram
Jag undrar mest varför det ska vara 2 dl lätt cremefraich & 2 dl cremefraich? Smakar samma & uppför sig samma i grytan... Men du tänker kanske på oss så att vi inte blir för tjocka ;-)
SvaraRaderaÄdelostsås är supergott :-)
Ha en fin dag!
kram
Mummsigt <3
SvaraRadera/Kram
Den ska jag prova! kram
SvaraRaderaLåter smarrigt det där. Ska nog testas framöver :)
SvaraRaderaKramen♥
MEN det låter inte så omöjligt att göra!?!?
SvaraRaderaSka nog skriva av receptet och chocka nån nån gång.
Men var hade du honungsbuljongen?
MUMS!!! :-P
SvaraRaderasv:
Ja, så är det. Det är det som kallas livet.
Ja, det var ju det där med honungsbuljongen... Var är den :-)??
SvaraRaderaKram!
Gott! Vi ska äta ädelost i kväll, fast då till pepparkakorna & glöggen! Kram!
SvaraRaderaTack för det, låter riktigt mumsigt.
SvaraRaderaTrevlig kväll.
Kram Pia
Ser gott ut det där! Tackar för receptet, kram Suss
SvaraRaderaharkel...jo jag undrar
SvaraRaderaVARFÖR har bara vissa på smakat din sås? orättvist väl :) men den var säkert godare än godast...ska testa vid tillfälle.
Kramiz
Min man älskar allt med ädelost, så det måste ju bli den såsen måste ju bli en höjdare på söndag när det är farsdag! Tack för det receptet!
SvaraRaderaKram M.E
Lät himla gott det, tack för receptet,:)
SvaraRadera